Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Dukes' Menu
Krab – crémeux – mosselen – citroengras
of
Tataki van zalm – tequila – daikon – ponzu
of
Terrine van ganzenlever – gekonfijte ajuin – appeltje – balsamico
* * * * *
Griet – asperges – oosterse dashi – sluimererwt – sobanoedel
* * * * *
Skrei – brandade met kerstomaat – handgepelde grijze garnalen – mousseline
of
Mechelse koekoek – morieltjes – fijne boontjes – gomasio –fondantaardappel
of
Filet pur “Butchers’ choice”
Seizoensgroentjes – frietjes – béarnaise of peperroom saus
* * * * *
Belgische & Franse kazen – vijgenconfituur – notenbrood
* * * * *
Cheesecake – chocolade Ivoire Valrhona – clementijnen – koffiecrumble
of
Mango – gegratineerd – amandelcrème – vanille ijs
3-gangenmenu € 68, met aangepaste wijnen € 98
4-gangenmenu € 84, met aangepaste wijnen € 122
5-gangenmenu € 98, met aangepaste wijnen € 144
Reserveren
Zeker zijn van een tafeltje?
Wij houden het graag voor u vrij.
restaurant@hoteldukespalace.be
+32 50 44 78 88
Schrijf je in
Hoor als eerste van speciale events en nieuwigheden in ons culinair aanbod.